Bedrijf
Distributie
Brandstoffen
Prijzen
Tankkeuring
Opslagtanks
Bestellen
Contact
Links
 
 

Prijzen geldig vanaf donderdag 21/9/17

500 L    0.6202

1000 L  0.5662

2000 L  0.5481

3000 L  0.5433

4000 L  0.5409

5000 L  0.5385

Prijs op dag van bestelling geld.

 
www.pelletfactory.be
NIEUW
Wij verkopen nu ook houtpellets!
 
 

Bedrijf

Begin jaren zestig zijn grootvader en vader Vandenbussche gestart met de verkoop van mazoutkachels welke in die tijd een zeer snelle opmars kenden als nieuwe bron van verwarming.
Spacer
Maar aangezien een kachel zonder mazout niet veel warmte geeft, werd er op vraag van de klanten gestart met de distributie van brandstof.
Hiervoor werd een occasie vrachtwagen gekocht van de abdij van Bornem waarop een oude legerciterne van 4500l werd geplaatst... De eerste blauwwitte tankwagen in de streek was een feit.
Spacer
Hoe het begon
Spacer
Maar aangezien de vraag al vlug de capaciteit oversteeg werd er in '69 overgegaan tot de aanschaf van een grotere tankwagen. Zo bouwden vader Gui Vandenbussche gedurende de volgende jaren verder aan de toekomst....
Een toekomst die verzekerd werd toen in '91 zoon Pascal mee in de zaak stapte. Onder invloed van de oudste zoon werden de bedrijfskleuren opgefrist, een tweede tankwagen aangeschaft en met veel dynamisme de klantenkring voortdurend uitgebreid.
Spacer
Toen in '98 ook de jongste zoon Guy de gelederen kwam versterken zorgde dit nogmaals voor een sterke impuls zodat het dienstenpakket verder werd uitgebreid.
Spacer
In '99 behaalde Guy het attest van "tanktechnicus" waardoor wij in staat zijn om al uw problemen en vragen in verband met tankkeuringen en opslagtanks te beantwoorden.
Spacer
Guy en Pascal
Spacer
Spacer
Contacteer ons: info@vdbmazout.be
 
Welkom