Bedrijf
Distributie
Brandstoffen
Prijzen
 
Opslagtanks
Bestellen
Contact
Links
 
 

WEGENS NIEUWE REGELGEVING

IVM DE OFFICIELE PRIJZEN IS HET ONMOGELIJK

OM ONZE PRIJZEN HIER VERDER TE PUBLICEREN.

BEL ONS VOOR DE JUISTE DAGPRIJS

 
www.pelletfactory.be
NIEUW
Vanaf nu verkopen wij zelf houtpellets !
 
 
 

Bedrijf

Begin jaren zestig zijn grootvader en vader Vandenbussche gestart met de verkoop van mazoutkachels welke in die tijd een zeer snelle opmars kenden als nieuwe bron van verwarming.
Spacer
Maar aangezien een kachel zonder mazout niet veel warmte geeft, werd er op vraag van de klanten gestart met de distributie van brandstof.
Hiervoor werd een occasie vrachtwagen gekocht van de abdij van Bornem waarop een oude legerciterne van 4500l werd geplaatst... De eerste blauwwitte tankwagen in de streek was een feit.
Spacer
Hoe het begon
Spacer
De vraag oversteeg al vlug de capaciteit en in '69 werd er overgegaan tot de aanschaf van een grotere tankwagen. Zo bouwden vader Gui Vandenbussche gedurende de volgende jaren verder aan de toekomst....
Een toekomst die verzekerd werd toen in '91 zoon Pascal mee in de zaak stapte. Onder invloed van de oudste zoon werden de bedrijfskleuren opgefrist, een tweede tankwagen aangeschaft en met veel dynamisme de klantenkring voortdurend uitgebreid.
Spacer
Toen in '98 ook de jongste zoon Guy de gelederen kwam versterken zorgde dit nogmaals voor een sterke impuls zodat het dienstenpakket verder werd uitgebreid.
Spacer
In '99 behaalde Guy het attest van "tanktechnicus" waardoor wij in staat zijn om al uw problemen en vragen in verband met tankkeuringen en opslagtanks te beantwoorden.
Spacer
Guy en Pascal
Spacer
Spacer
Contacteer ons: info@vdbmazout.be
 
Welkom